JAIME PESAQUE

Peruviaanse chef-kok Jaime Pesaque heeft vele jaren doorgebracht als leerling in met Michelin-sterren bekroonde restaurants in Italië en Spanje, waaronder El Celler de Can Roca. Terug in Peru perfectioneerde hij een unieke keukenstijl bij Al Grano, waar hij zijn eerste keuken leidde. In 2008 begon Pesaque met een ondernemersgeest en veel culinaire kunst aan een eigen avontuur en opende hij zijn vlaggenschiprestaurant, Mayta, een verfijnde eetkamer en bekroonde Pisco-bar in Peru. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met innovatieve lokale producten en authentieke kruiden die traditionele gerechten omzetten in verfijnde en smakelijke culinaire creaties.

Waar kunt u ons vinden

Dr. Lelykade 29
2583 CL The Hague, Netherlands

Phone +31 70 221 1799
Email callao@callao.nl

Google Maps

OPENINGSTIJDEN

Restaurant:
Maandag - Donderdag :
17:00 – 23:00
Vrijdag - Zondag :
12:00 – 23:00

Takeout pickup: Order 24/7 online.
Pickup available on:
Maandag - Donderdag :
17:00 – 21:30
Friday & Sunday : 12:30 – 21:30


You can also order through Uber Eats, Deliveroo

nl_NLNederlands